Hoppa till innehållet
Karl-Henrik Dagman

Karl-Henrik Dagman blir ny chef för kommunikation och varumärke

Publicerad: 14 juni 2021

Det är nu klart att Karl-Henrik Dagman tillträder som chef för kommunikation och varumärke i mitten av augusti.

Karl-Henrik har en magisterexamen i Ekonomi med inriktning marknadsföring från Luleå tekniska universitet och har senaste snart 20 åren arbetat med varumärkesfrågor, marknadsföring och kommunikation inom såväl privat sektor, offentlig sektor samt vid kommunikationsbyrå. Han lämnar sin tjänst som Marketing and Communications Manager vid LKAB där han arbetat internationellt med marknadsföring och kommunikation, med bland annat guida och utbilda organisationen i varumärkesfrågor, utvecklat kommunikationsstrategier, utvärdera kommunikationsaktiviteter i nära samarbete med sälj, jobbat med business intelligence-aktiviter samt konkurrentanalyser. 

Karl-Henrik kommer att bli en värdefull resurs i vårt arbete framåt med att bygga varumärket, attrahera studenter och attrahera kompetens. 

– Jag ser verkligen fram emot att bidra i det fortsätta arbetet med att bygga och stärka Luleå tekniska universitets kommunikation och varumärke. Vi går en riktigt spännande framtid till mötes där bland annat industrin satsar och investerar rekordstort i norra Sverige och där universitetet har en klar nyckelroll för att detta ska lyckas, säger Karl-Henrik Dagman. 

Karl-Henrik Dagman

Karl-Henrik Dagman, Chef Kommunikation och varumärke

Telefon: 0920-493480
Organisation: Kommunikation och varumärke, Verksamhetsstöd