Kom i kontakt med forskare

Genom att kroka arm med forskare vid vårt universitet möjliggör du utveckling både i ditt egna bolag samtidigt som du med forskaren och forskningens som grund breddar nyttan både till forskaren och omgivande samhälle. En win-win för alla involverade.

Under åren har flera fina samarbeten mellan näringsliv och forskare utvecklats. En del korta och andra lever än efter 20 års samarbete. Vilken form och utsträckning som passar dig och ditt företag kan vi tillsammans ta reda på. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din rätta matchning till en eller flera forskare som kan ta ditt företag vidare mot nya möjligheter.

Behöver du hjälp att hitta rätt?

Bryggargatan
Bryggargatans universitetssamverkan

Bistro Bryggargatan i Skellefteå är känd som en av stans bästa restauranger.

Mirror samverkan
Mirrors universitetssamverkan

Norrbottenbaserade IT-företaget Mirror såg en möjlighet att investera i en vidareutveckling av sitt affärssystem.

Spinab
Spinabs universitetssamverkan

Möt Spinab – Piteåföretaget som har gör specialbeställa dörrar och fönster och deras samarbete med en student

Latitude64
Latitude 64:s universitetssamverkan

Möt LATITUDE 64 – Skellefteåföretaget som är världsledande inom discgolf och växer så det knakar.

Luleå tekniska universitet Svedjan Ost
Svedjan ost – universitetssamverkan

Svedjan ost har under senaste året samverkat i två projekt med studenter från Luleå tekniska universitet.