Hoppa till innehållet

Kompetensutveckling för dig som är anställd

Luleå tekniska universitet erbjuder dig och din organisation kompetenshöjande utbildningar genom LTU Professional Education, som gör att ni kan växa och möta framtiden med de senaste kunskaperna och färdigheterna.

Skräddarsy er utbildningsupplägg

Har din organisation utbildningsbehov som inte helt tillgodoses av våra publicerade kurser?

Då kan vi erbjuda er ett skräddarsytt utbildningsupplägg som vi utvecklar tillsammans. Ramarna för när, hur och var vi utbildar är vida. Det viktigaste för oss är att utbildningen skapar största möjliga nytta för er. Vi har tidigare tagit fram skräddarsydda utbildningsupplägg åt bland andra LKAB, Northvolt och Försvarsmakten.

Hitta rätt uppdragsutbildning

Våra uppdragsgivare gillar oss

”Jag har en plan för hur jag vill utbilda mig vidare och nu var det dags. Att bli student igen var jag så klart lite fundersam kring, men det har fungerat väldigt bra med en engagerad professor, lektor och trevliga studiekamrater”
– Anna Huuva, kapten på Helikopterflottiljen, Försvarsmakten.

”Att jobba nära Luleå tekniska universitet som är en av landets ledande akademiska institutioner har ett stort värde för Försvarsmaktens strategiska kompetensutveckling.”
– Rickard Åström, chef för utbildningssektionen vid produktionsledningen på Försvarsmaktens högkvarter.

”LTU Professional Education är ett viktigt sätt för oss för att säkra långsiktig kompetens”
– Anki Lindgren, utbildningsansvarig på HR LKAB.

”Framförallt uppskattar jag dialogen med lärarna där vi tillsammans utvecklar resonemang som kan lösa komplexa uppgifter. Det sätter igång tankeverksamheten. Vi får praktisk kunskap som efterfrågas av arbetsmarknaden.”
– Hicham Baammi, ingenjör.