Hoppa till innehållet
11:30 6 apr
Social innovation i norr

En mötesplats i form av en årlig konferens - Social Innovation i Norr

6 apr. 2022, 11:30 - 12:30
Publicerad: 1 april 2022

Välkommen till årets uppvärmning inför konferensen den 13 oktober! Just nu pågår en sällan skådad samhällsomvandling i norra Sverige där den gröna omställningen till stor del står i fokus.

Just nu pågår en sällan skådad samhällsomvandling i norra Sverige där den gröna omställningen till stor del står i fokus. I omställningen, som är av nationellt och globalt intresse, etableras nya industrier i redan befintliga samhällen som förväntas växa befolkningsmässigt.

Vilka möjligheter och utmaningar erbjuder samhällsomvandlingen i norr när vi sätter människan och det sociala perspektivet i fokus? Vilken roll kan social innovation spela i den fortsatta transformationen och samhällsomvandlingen? Det är temat för den sjätte upplagan av konferensen Social Innovation i Norr 2022.

Vi bjuder in till en digital uppvärmning den 6 april kl. 11.30–12.30. Här får du ta del av intressanta diskussioner kring temat och smakprov på forskning som knyter an till social innovation och hållbarhet.

Social Innovation i Norr är en årlig konferens som arrangeras av Mötesplats Social Innovation vid Umeå universitet och Luleå tekniska universitet, Coompanion Norrbotten och Västerbotten samt Umeå, Skellefteå och Luleå kommun.