Hoppa till innehållet
Tillsammans för tillväxt EU

Tillsammans för tillväxt – En mötesplats med fokus på inspiration och nätverkande

Vår region genomgår en historisk, grön omställning. Det innebär både utmaningar men också möjligheter som kommer påverka både stora och små företag. Vid Luleå tekniska universitet bedrivs forskning och utbildning i världsklass och du som företagare kan ta del av vår kunskap för att stärka dig, ditt företag och dina anställda.

Tillsammans för tillväxt är en mötesplats som riktar sig till näringsliv och omgivande samhälle med fokus på inspiration och nätverkande. Här samlas goda exempel på företag som samarbetat med Luleå tekniska universitets forskare och studenter.

Vi ger aktuell information om vad som händer inom universitet och om framtida möjligheter för dig som vill utvecklas med hjälp av oss. Du får också tillfälle att nätverka över en god lunch.

Kommande events

Varmt välkommen att delta i våra kommande events där företag berättar om sin verksamhet, utveckling och på vilket sätt universitetet bidragit. Våra experter bidrar också med kunskap, ger tips och vägledning inom det aktuella ämnet.

Så här gjorde vi - företag berättar

Möjligheterna är många om du vill samarbeta med universitetet. Våra forskare och studenter finns här för att hjälpa dig att ta nästa steg. Här berättar några företagare om hur de gjorde och vad det fått för resultat.