Hoppa till innehållet
11:30 15 dec
Norrläge

Tillsammans för tillväxt: Kundanpassad kundresa i komplexa försäljningar

15 dec. 2021, 11:30 - 13:00
Luleå, MeetingPoint, A-huset eller digitalt
Publicerad: 18 oktober 2021

Ett av livets största beslut är frågan om var och hur ska vi bo. Om valet dessutom blir att bygga ett nytt hus ställer det höga krav på god dialog med byggaren.

Varmt välkomna att ta del av företaget Norrläge från Boden som berättar om sina erfarenheter och som tillsammans med studenter vid Luleå tekniska universitet utvecklat ett verktyg som guidar och stödjer samtliga beslut i husbyggnadsprocessen. Vi får även under denna lunchtimme lyssna till en expert inom området som berättar mer om ämnet.

Du kan ta del av föreläsningen fysiskt eller digitalt. Eventet startar kl 12.00 och sänds på Facebook, men du som vill nätverka i Meeting Point bör vara på plats klockan 11.30. 

Anmäl dig redan idag - de 50 första som anmäler sig att delta i Meeting Point bjuds på en lättare lunch, välj ditt önskade alternativ i anmälningsofrmuläret. 

Om Norrläge

Norrläge är ett ungt företag med lång erfarenhet. Tillsammans har ägarna 37 år gedigen erfarenhet av att bygga solida, norrländska hus. Norrläge vill bygga upp en ny kultur i husbranschen och samtidigt förenkla husprocessen för sina kunder. De möter dagligen människor som befinner sig i olika faser i livet med olika behov, idéer och drömmar kring sitt boende. Norrläge bygger skräddarsytt och nyckelfärdigt i den stadiga furan som vuxit sig stark i norrläge. Oavsett lokalisering så bygger Norrläge tillsammans det bästa huset utifrån kundens unika önskemål.

Tillsammans för tillväxt är en mötesplats som riktar sig till näringsliv och omgivande samhälle med fokus på inspiration och nätverkande. Här samlas goda exempel på företag som samarbetat med Luleå tekniska universitets forskare och studenter. Du får aktuell information om vad som händer inom universitet och framtida möjligheter för dig som vill utvecklas med hjälp av oss. Du får också tillfälle att nätverka över en god lunch.

Eventserien TILLSAMMANS FÖR TILLVÄXT är utvecklad inom projektet Samverkan för innovation och regional tillväxt (SIRT) och drivs av Luleå tekniska universitet med LTU Business som partner samt finansieras av EU/ERUF, Tillväxtverket, Region Norrbotten, Skellefteå kommun och Luleå tekniska universitet