Hoppa till innehållet
Universitetet presenterar

Välkommen till Universitetet presenterar i Piteå

Musik, dans och teater är viktiga delar av Luleå tekniska universitets verksamhet. Varmt välkommen till ännu en säsong med nya konstnärliga upplevelser från Luleå tekniska universitet i Piteå. Under våren får du ta del av vår konstnärliga versamhet genom några av våra framstående musiker och forskare.

”Universitet Presenterar” erbjuder hösten 2020 spännande konserter och seminarier.

Kom och njut av dina favoriter och tag även chansen att besöka en typ av konsert/föredrag som du inte varit på tidigare.
Låt dig överraskas!

Vi lovar att göra vårt bästa för att Du ska få en fin upplevelse hos oss.

Varmt Välkommen!

September
​Orgelkonsert
Tisdag 8, klockan 19.00, Studio Acusticum
Universitetslektor Aaron Sunstein är semifinalist i Nordic Organ Competition som sker i Stavanger senare i september. På konserten spelar Aaron stycken som han ska tävla med i Norge. Orgelfavoriter av Bach, Dupré, och Tournemire samt mindre känd musik från USA och skandinavien av John Cage, Johan Kvandal, Oskar Lindberg, och Fartein Valen.

Oktober
Konsert och föreläsning, klockan 21.30
Fredag 2 oktober, Black Box, Studio Acusticum
Mikael Bäckman & John Henry
Vad gör en doktorand i musikalisk gestaltning? Hur går det när man forskar om sitt eget musicerande? Mikael Bäckman presenterar sin forskning i sitt rätta sammanhang: med sitt band John Henry. Tillsammans bjuder de på konsert och föreläsning.
 


 

Nyheter