Hoppa till innehållet
16:00 30 aug
Orientering

Universitetsorienteringen etapp 1

30 aug. 2021, 16:00 - 18:00
Luleå, Måttsund Slalombackens parkering
25kr
Publicerad: 18 augusti 2021

Starttid: Fri starttid mellan 16:00-18:00
Samlingsplats: Måttsund, slalombacken.
Parkering: Stora grusparkeringen vid foten av backen.
Karta skala: 1:10 000 Måttsundsbladet
Start- och kart avgift: 25 kr via swish till nummer som anslås vid respektive etapp. (i undantagsfall tar vi emot kontanter, det löser ni med arrangören vid respektive etapp)

Banor

Korta banan 2,0 km: Kraftig stigning till startpunkten och i början av banan (fantastisk utsikt utlovas dock). I övrigt stigrik terräng med god sikt och ett par avsteg nära stigen. Lätt orientering.

Mellan banan 2,8 km: Kraftig stigning till startpunkten och i början av banan. Därefter varierad kupering i stigrik skogsterräng med övervägande god sikt. Lätt till medelsvår orientering.

Långa banan 5,1 km: Stark kupering med inslag av både lättlöpt skogsterräng men också mer teknisk terräng. Övervägande god sikt. Medelsvår till svår orientering.

OBS! Tomtmark är förbjudet att beträda under banan. Obs!! Maximalt tillåten tid 2 timmar. Tävlande som bryter måste anmäla sig vid målet, så att arrangörerna vet vilka som är kvar i skogen. Vi påminner också om att deltagandet i LTU-orienteringen sker på egen risk och att arrangörerna fråntar sig allt ansvar för skada som kan uppkomma.

Arrangörer: TVM 
Kontaktpersoner:  Erik Olsson ankn 3086, Lena Turesson ankn 2808.

Välkomna!