Hoppa till innehållet
18:30 5 okt
Orientering

Universitetsorienteringen, etapp 6 Natt

5 okt. 2020, 18:30 - 19:30
Luleå, EFS Sundet Gäddvik
20 kr
Publicerad: 21 augusti 2020

Viktigt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Starttid: Fri starttid mellan 18.30-19:30 Mörkerorientering med pannlampa! Kontroller är märka i skogen med reflexstav!
Samlingsplats: EFS Sundet (EFS Gården Gäddvik). Från rondellen på Bergnästet, följ Älvbrovägen ca 850 m, infart till höger mot gårdens parkering, följ skärm och marchaller.
Parkering: På EFS Sundets parkering, följ anvisningar på plats. Samåk eller cykla gärna!
Karta : 1:5 000 Del av Bergnäset. OBS!! Det är en sprintkarta vilket innebär att en del större stigar är ritade som om dom skulle vara asfalterade vilket dom inte är, se kartbilden nedan. 
Start- och kart avgift: 20 kr. Betalas kontant på plats eller till swish-nummer som anslås vid starten.

Banor

Korta banan 1,9 km; Lättlöpt på stig och väg. Lätt orientering, men några kontroller vid sidan av ledstång, dock nära ledstång.

Mellan banan 2,3 km; Skogsterräng och stig med lätt kupering. Relativt lätt orientering med ledstänger att följa, men med inslag  av tydliga avsteg från ledstång, använd gärna kompass!

Långa banan 3,4 km; Varierad lättlöpt skogsterräng. Medelsvår orientering med många riktningsförändringar och många kontroller. Använd kompass!

Obs!! Maximalt tillåten tid 1,5 timmar. Tävlande som bryter måste anmäla sig vid målet, så att arrangörerna vet vilka som är kvar i skogen. Vi påminner också om att deltagandet i LTU-orienteringen sker på egen risk och att arrangörerna fråntar sig allt ansvar för skada som kan uppkomma.

Arrangörer: TVM och ETS
Kontaktpersoner: Erik Olsson, Lena Turesson TVM, Björn Samuelsson ETS

Välkomna!

SprintNorm