Hoppa till innehållet
Join us_samverkan

Bli en del av den gröna omställningen

I Norrbotten och Västerbotten investeras just nu mångmiljardbelopp för en fossilfri framtid. På Luleå tekniska universitet finns de kompetenshöjande kurser och utbildningar som den gröna omställningen efterfrågar. Kom och jobba med oss eller med någon av de andra aktörerna i den gröna omställningen. Hitta samarbeten eller arbetskraft för din organisation och bidra till ett hållbart samhälle.

”Jag är beredd att flytta upp direkt”

Hicham Baammi går den uppdragsutbildning som Luleå tekniska universitet tagit fram ihop med Northvolt och Arbetsförmedlingen.

MOOC
Gratis onlinekurser

Gröna gratis digitala kurser. Öppna för alla. Startar när du vill.

LTU_Business_project_management
Höj kompetensen!

Gröna kompetenshöjande utbildningar för dig och din organisation

Samverkan film
Grön samverkan

Samverka med våra studenter eller forskare för den gröna omställningen.

Annonskort_hel
Till annonsportalen

Knyt kontakter med våra studenter och forskare på universitetets annonsportal. Här kan du annonsera om examensjobb, praktik och jobbmöjligheter men också hitta projektkurser, uppdrag och forskningssamarbeten.

Minddig
Vill locka fler till norra Sverige

Med de enorma investeringarna och industrisatsningarna i norra Sverige följer ett stort behov av att rekrytera personal. Nu lanseras en digital plattform, MindDig, för att skapa ett nationellt och internationellt intresse för jobbmöjligheterna och utvecklingen i norr.

Hör av dig!

Vi vill lära känna dig och förstå dina behov. Kontakta oss så tar vi tillsammans reda på hur våra forskare och studenter kan bidra till din organisations fortsatta utveckling.