15:00 4 okt
Sexualbrott mot unga på nätet
Caroline Engvall, journalist, föreläsare och författare föreläser om sexualbrott mot barn. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Sexualbrott mot barn på nätet

4 okt. 2018, 15:00 - 16:30
Luleå, Vetenskapens hus
Publicerad: 21 september 2018

Kom och lyssna på Caroline Engvall för att få veta mer om sexualbrott mot barn på nätet. Under föreläsningen gästspelar Teija Bervokk om hur du lär barn och unga att sätta gränser kring sin kropp och respektera ett nej.

Region Norrbottens projekt Ung på Nätet bjuder tillsammans med Tjejjouren Luleå in till föreläsning om sexualbrott mot bort på nätet och hur förövarna arbetar. Du får också ta del av forskning inom området och få chansen att få svar på just dina frågor.

Caroline Engvall är journalist, föreläsare och författare som har skrivit flera böcker om barn i svensk sexhandel. Hon driver flera projekt som hjälper barn som utsätts för brott på nätet.

Kostrådgivaren och personliga tränaren med bakgrund från elitidrottsvärlden Teija Bervokk är på plats och gästföreläser om hur du lär barn och unga att sätta gränser kring sin kropp samt att lyssna och respektera ett nej.

Kontaktperson: Camilla Häggström