08:30 22 maj
Darja Isaksson

Ta chansen att bidra till digital utveckling i Luleå kommun

22 maj. 2018, 08:30 - 11:30
Luleå, Vetenskapens hus
Publicerad: 26 april 2018

Hur ser den digitala framtiden inom offentlig sektor ut? Vi utforskar det tillsammans under en intressant förmiddag där du har chansen att bidra till utvecklingen i vår kommun!

Den 22 maj kommer Darja Isaksson till Luleå för att berätta om hur digitalisering inom offentlig sektor ser ut i Sverige men även ur ett internationellt perspektiv. Vilka trender ser man, och vilka utmaningar står man inför? Hur ska vi som en mindre kommun i norra Sverige tänka för att vara i framkant när det gäller att utnyttja de möjligheter som digitaliseringen bjuder? Darja är medlem av regeringens digitaliseringsråd och blev nyligen utsedd till en av näringslivets mäktigaste kvinnor av Veckans Affärer.
 
Daniel Ahlqvist kommer sedan att berätta om hur vårt arbete i Luleå kommun ser ut just nu kopplat till digital utveckling och digitaliserade samhällstjänster. Daniel är chef för e-Nämnden i Norrbotten och även chef för digital utveckling i Luleå kommun.
Efter de två föredragen bjuder vi in till ett interaktivt samtal kring bland annat hur du som medborgare upplever de digitala tjänster vi har inom Luleå kommun idag, och på vilket sätt du skulle vilja se dessa utvecklas.
 
Välkommen!
 
Arrangör: Luleå kommun