07:30 5 dec
Pär Johansson
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Decemberfrukost för alumner & studenter

5 dec. 2019, 07:30 - 09:00
Luleå, Vetenskapens hus, Storgatan 53
svenska
Publicerad: 21 oktober 2019

Luleå tekniska universitet bjuder in till träff med frukostbuffé, föreläsning och julstämning! Vi ses på Vetenskapens Hus där vi bjuder på god frukost och en inspirerande föreläsning om hur man kan stärka mångfaldskultur och inkluderande inom verksamheten. Välkommen till en härlig boost innan arbetsdagen börjar.

Kl 07.30 Frukost
Kl 07.45  Information från Luleå tekniska universitet
Kl 08.00 - 09.00 Frukostföreläsning: Pär Johansson - I huvudet på en normalstörd

Trots massivt motstånd från omgivningen startade Pär Johansson Glada Hudik-teatern, en teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida. En stor drivkraft för teatern har varit att bryta barriärer mellan människor och få rädsla och fördomar att övergå i vänskap och förståelse. Resan har kantats av en mängd mentala omställningar – hos grundaren, hos de medverkande och inte minst hos omgivningen.
Kom och inspireras i hur man kan stärka mångfaldskultur och inkluderande inom verksamheten och hur man kan skapa kontakter och förståelse från olika kompetenser och bakgrund.  Mångfald och samarbete mellan olika grupper berikar allas tillvaro.
Pär Johansson är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och visar i sitt arbete på hur individer kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. 

Varmt välkommen!

Taggar