12:00 13 mar
Gender Contact Point
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Gender Contact Point-dagen

13 mar. 2019, 12:00 - 16:00
Luleå , A1123 (Multistudion)
Publicerad: 16 januari 2019

Välkommen till den årliga Gender Contact Point-dagen på Luleå tekniska universitet! Dagen arrangeras i samverkan med det pågående Gender Smart Arena-projektet. Exempel, verktyg och metoder för praktisk jämställdhetsintegrering presenteras av företag, forskare och medverkande aktörer i projektet.

Arrangörer och finansiärer

Gender Smart Arena vidgar perspektivet på innovation och hur nya innovativa genusmedvetna affärsmodeller kan stärka affärs- och verksamhetsutveckling hos företag, kommuner och övriga organisationer. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten, Region Västerbotten, Luleå kommun, Piteå kommun och Skellefteå kommun.

Gender Contact Point-dagen och resursplattformen skapades i samarbete med it-företag i syfte att göra genusforskning och forskning med jämställdhetsperspektiv mer tillgänglig för det omgivande samhället. Läs mer om resursplattformen på vår hemsida ltu.se/gendercontactpoint.

Program och anmälan

Ett detaljerat program och länk till anmälan kommer senare. Om du har frågor mejla till Paula Wennberg, paula.wennberg@ltu.se

Gender Smart Arena