11:50 13 feb
Teach for sweden
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Lunchföreläsning Teach for Sweden!

13 feb. 2017, 11:50 - 13:00
Luleå, Career Center(C-huset intill STIL)

Vill du göra skillnad, påverka ungas framtid och utvecklas som ledare? Varje dag under dina två år i vårt ledarskapsprogram gör du skillnad i klassrummet. Samtidigt bygger du upp kompetenser att ta med dig i din fortsatta ledarskapsresa.

Kom på vår lunchföreläsning 13/2 för att få veta mer om hur du kan vara med och bygga framtiden!

Teach for Sweden rekryterar nyutexaminerade och yrkesverksamma ledartalanger med akademiska förkunskaper inom matematik, NO, teknik och moderna språk (spanska, franska och tyska) som ska arbeta som lärare på högstadiet i skolor med tuffa utmaningar under minst två år. Programmet genererar fler kompetenta och behöriga lärare som kan bidra till att fler elever – oberoende av sin socioekonomiska status, vilken skola de går i eller vilken utbildningsnivå deras föräldrar har – ges möjligheten att nå målen i skolan och tillgodogöra sig en likvärdig utbildning.

Genom programmet får du en unik ledarskapsutbildning, en lärarexamen och inte minst en eftertraktad erfarenhet. Efter två års arbete i utsatta skolor förväntas du att ha utvecklat ett ledarskap som kan nyttiggöras i såväl klassrummet som vid en ledarskapsbefattning i ett annat sammanhang.

Har du vad som krävs för att göra en insats – för dig, samhället och skolbarn i hela Sverige? Besök då deras lunchföredrag den 13 februari för att veta mer om programmet och hur du kan göra en skillnad för Sveriges skolbarn! 

Sedan starten 2013 har Teach for Sweden rekryterat över 100 personer till sitt ledarskapsprogram. Totalt har de gjort skillnad för fler än 8000 elever. Nu söker de 75 nya talanger som tillsammans med deras ledare och alumner vill bygga framtiden. Ansökan är öppen till och med 28/2.