12:00 4 mar
Alten
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Lunchföreläsning med Alten

4 mar. 2020, 12:00 - 12:50
Luleå, A109
Publicerad: 3 februari 2020

Välkommen på lunchföreläsning med teknikkonsultbolaget Alten och Robert Rondahl konstruktör och alumn från Teknisk design.

Alten är ett teknikkonsultföretag inom IT och teknik, som i Luleå har fokus på maskinkonstruktion och produktionsteknik. I Sverige har de ca 1700 anställda (ca 90% ingenjörer) fördelade på 12 kontor, Luleå det nordligaste. De erbjuder allt från resursförstärkning och specialistkompetens till leverans av arbetspaket genom hela produktutvecklingskedjan. Alten drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapas möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Detta gör att de kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

Robert Rondahl är alumn från Teknisk design och arbetar som konstruktör på teknikkonsultföretaget Alten. Han kommer att prata om hur han gick tillväga för att hitta jobb när det närmade sig examen och vad han gjort sedan dess. Robert kommer att berätta om tre projekt mot fordonsindustrin. I dessa projekt har han konstruerat testutrustning, utvecklat bilkomponenter samt konstruerat maskiner som utför arbeten i en produktionslina.

Föreläsningen vänder sig till dig som läser Teknisk design och Maskinteknik. De 45 första som föranmäler sig bjuds på lunch. Därefter drop-in och de som vill tar med egen lunch. OBS. Fullbokat föranmälan för lunch, endast drop-in.