Hoppa till innehållet
12:00 20 apr
AMZ
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Lunchföreläsning med Amazon Web Services

20 apr. 2021, 12:00 - 12:50
Online
Engelska
Publicerad: 24 mars 2021

Har du en stor passion för att använda teknologi för att stärka företag? Är du passionerad över att samarbeta med teknologi- och företagsledare för att leverera cloud-baserade produkter? Välkommen på lunchföreläsning med bland annat Emelie Åkerström, alumn från Civilingenjör Datateknik som just nu går AWS Professional Services Graduate.

AWS Professional Services Graduate är ett12 månader långt program tillsammans med ett konsult-team där fokus är att utveckla talanger tidigt i karriären och framtida ledare på Amazon genom mentorskap och utbildning. Programmet innehåller teknisk utbildning på djupet, konsult utbildning, och riktiga projekt tillsammans med AWS kunder.

Lyssna på en lunchföreläsning med Emelie Åkerström, alumn från Civilingenjör Datateknik  som just nu går programmet och är anställd i AWS nordiska team. Tillsammans med Paul Ferguson, en Delivery Practice Manager för ett Professional Services team baserat i Storbritannien, kommer hon att berätta om AWS, ge insikter i Graduate programmet, samt ge en teknisk översikt av grunderna i Cloud for att accelerera dig i din Cloud resa. 

Amazon Web Services (AWS) är världens mest omfattande och breda cloud plattform, och erbjuder 200 stycken färdiga tjänster, från 190 stycken olika länder, till miljoner kunder. Snabbt växande start-ups, stora företag, och ledande myndigheter använder AWS för att sänka sina kostnader, bli mer agila, och innovera snabbare. AWS Professional Services är ett globalt team med AWS experter som jobbar med dessa företag och myndigheter för att förverkliga deras företagsmål genom AWS Cloud med hjälp av bästa praxis inhämtad ifrån att ha jobbat med hundratals kunder genom deras cloud implementation.