12:00 8 mar
int kvinnodage
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Lunchföreläsning med alumner - Ylva Lagesson (NCC), Sara Larsson (BCG) och Elin Wiråker (Netlight)

8 mar. 2019, 12:00 - 13:00
Luleå, B192
Publicerad: 31 januari 2019

HERE’S TO STRONG WOMEN. MAY WE KNOW THEM. MAY WE BE THEM. MAY WE RAISE THEM.

Vi uppmärksammar internationella kvinnodagen genom att välkomna alumnerna Ylva Lagesson (NCC), Sara Larsson (BCG) och Elin Wiråker (Netlight) tillbaka till universitetet. De kommer att dela med sig av deras historia, vad som format dem och tagit dem dit de är idag. De kommer även dela med sig av vad de tagit med sig från sin studietid och dela deras tankar om framtiden och hur de tror vi kommer att nå till en där det inte finns några ”kvinnliga ledare” utan bara just det – ledare.

YLVA LAGESSON, CIVILINGENJÖR VÄG OCH VATTEN

VP Head of Development & Operations Services på NCC. Grundare av nätverket Stella, drygt 20 år i byggbranschen och tidigare VD för Nobelhuset AB.

SARA LARSSON, CIVILINGENJÖR INDUSTRIELL EKONOMI

Associate på Boston Consulting Group. Grundare av studentorganisationen 180 Degrees Consulting Luleå under sin studietid. Har utöver det också varit ambassadör för Nova, sommarjobbat på Accenture och deltagit i McKinsey & Company’s Centered Leadership Program.

ELIN WIRÅKER, EKONOMIE KANDIDAT

Talent Manager - Acquistion & Growth på Netlight. Har suttit i styrelsen för STUK och varit ambassadör samt intern för Nova, jobbat parallellt med studierna på Nordea, Venture Cup och Luleå Hockey. Har utöver det även tagit en master från LIU, där hon också arbetade som både konsult och och projektledare för ett av studentkonsultbolagen.

 

Vi välkomnar alla studenter på denna föreläsning och bjuder de 100 första på lunchbaguette och dryck från Vitamin Well!

Varmt välkomna!

Cecilia Sjöberg och Career Center