Smartup Weekend Skellefteå

15 - 16 feb. 2020, 08:30
Skellefteå, Idelabbet, Campus Skellefteå, Bockholmsvägen 12
Svenska
https://www.simplesignup.se/event/161699
Gratis
christoffer.frisk@ltubusiness.se
Publicerad: 27 januari 2020

Vill du veta om din idé har affärspotential? Var med på ett inspirerande och lärorikt event, där du tillsammans med andra påbörjar resan mot en hållbar affärsidé!

Smartup Weekend är till för personer som har egna idéer, en dröm om att driva företag men saknar idé eller bara är intresserade i att lära sig mer om marknadsverifiering av tidiga idéer. På eventet möts personer från olika bakgrunder och tillsammans får ni utveckla och verifiera affärsidéers potential. 

Ni kommer att ledas genom en process där ni lär er metoder och tillvägagångssätt för hur man kan skapa och validera affärsidéer. Under eventet stöttas deltagarna av erfarna affärsutvecklare från det lokala innovationssystemet. 

Målsättning med eventet är att du på ett tidseffektivt och systematiskt sätt ska kunna bedöma dina idéers potential, samtid som du inspireras och lär av andra. Vi bjuder på frukost & lunch. Välkommen!

OBS. Endast 20 platser, så läs mer och anmäl dig redan idag! 

Smartup Weekend är ett samarbete mellan mer än ett dussin organisationer som alla drivs av viljan att skapa nya entreprenörer. Läs mer här. Eventet är del av Innovationskraft Nord som drivs tillsammans med Almi Nord.

 

Taggar