Hoppa till innehållet

Adobe Creative Cloud - Bildredigering, video och webb

Publicerad: 7 maj 2019

Adobe Creative Cloud innehåller programvaror för video, design, fotografi, webbdesign och PDF. Adobe Acrobat Pro ingår för alla anställda, medan övriga programvaror kräver en tilläggslicens.

Alla licenser är personliga, det innebär att alla medarbetare loggar in i Adobe Creative App för att få åtkomst till Adobes programvaror. Den personliga licensen medger installation på två datorer, men det är bara tillåtet att ha igång EN installation åt gången.

Du loggar in med förnamn.efternamn@ltu.se och ditt LTU-lösenord.

Adobe Creative App kan du installera från Software Center(Windows) eller Self Service(Mac).

Lagring Adobe Cloud

Varje användare som har en licens för Creative Cloud Complete får tillgång till 100GB molnlagring som tillhandahålls av Adobe vilket kan innebära att informationen lagras utanför EU. Lagringen är ingen tjänst LTU erbjuder och rekommendationen är att känslig information inte bör sparas i molntjänsten. LTU IT har heller ingen tillgång till molntjänsten och kan därför inte ge någon support eller vara behjälplig vid borttappad information.


Programkategori

Bildbehandling, foto, webbdesign och tryck

Operativsystem

Mac OS och Windows

Regler för nyttjande

Programvarorna får installeras på två datorer, endast en instans i taget av programvaran kan vara igång.

Beställning och installation

Skapa ett ärende i Servicedesk plus och ange projektnummer. Adobe Creative App kan du installera från Software Center(Windows) eller Self Service(Mac).

Adobe Acrobat Pro går att installera, utan extra kostnad, via Adobe Creative App utan att skapa ett ärende.

Pris

850 kr/år