Medicinska e-biblioteket

Om Medicinska e-biblioteket

Medicinska e-biblioteket är ett samarbete mellan universitetsbiblioteket vid Luleå tekniska universitet och Region Norrbotten, och riktar sig till dig som är anställd inom Region Norrbotten eller är läkarstudent på Sunderby sjukhus.

På Medicinska e-biblioteket hittar du ett stort utbud av tidskrifter, artiklar, e-böcker och databaser med den senaste forskningen inom medicin och hälsa.

Genom EIRA-avtalet, ett regionsamarbete för gemensam upphandling av e-tidskrifter och andra e-resurser, får hälso- och sjukvårdspersonal tillgång till pålitliga källor när de behöver vägledning i det praktiska patientarbetet. Resurserna når du när du sitter på regionens nätverk, eller hemifrån genom att logga in med din regionanvändare. Du har också möjlighet att låna böcker och beställa fjärrlån via universitetsbiblioteket i Luleå. Vi hjälper dig gärna - se menyn till vänster för att se vad vi kan erbjuda.

Välkommen!