12:00
25
okt

Hur säkrar vi en hållbar livsmedelsproduktion i framtiden?
25 okt. 2021, 12:00 - 12:45
Luleå, Vetenskapens hus eller digitalt
Svenska
Gratis
Publicerad: 15 oktober 2021
Hur ska vi i framtiden tillhandahålla ett hållbart livsmedelssystem som innebär både klimatsmart produktion och en säkrad livsmedelsförsörjning? Ulrika Rova, forskare inom biokemisk processteknik vid Luleå tekniska universitet, berättar om denna utmaning och presenterar möjliga lösningar för hur vi kan utveckla mer hållbara och cirkulära processer. Målet är att säkerställa en framtida produktion av både livsmedel och hälsofrämjande produkter från lokala resurser.
Det finns lunch och fika att köpa på plats. Vill du hellre lyssna digitalt, anmäl dig nedan så får du en länk via mejl en dag i förväg.
Välkommen!
[https://vimeo.com/event/1400798]
Publicerad:15 oktober 2021
Uppdaterad: 25 oktober 2021