Hoppa till innehållet
Foto: Erica Lång
Simon Altun, marknadsföringsansvarig, Joel Olsson, projektledare, och André Andersson, företagsansvarig för SKARV. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Studenter möter företag på ny mässa

Publicerad: 6 november 2017

Den 23 november hålls den nya arbetsmarknadsmässan SKARV för första gången på Luleå tekniska universitet i Skellefteå. Den riktar sig mot studenter som läser ekonomi, IT, trä, maskin och energiteknik.

– Vi vill skapa en plattform där studenter och företag kan knyta kontakter, säger mässans marknadsansvariga Simon Altun, som går högskoleingenjör maskinteknik.

Mässan pågår under en halvdag och inleds med en presentation av företagen och projektgruppen. Efter presentationerna öppnas mässgolvet där studenter och företag får möjlighet att träffa varandra.
– Intresset har varit stort från företagen och vi har många intressanta företag på plats, som exempelvis Skellefteå Kraft, Acon och Rejlers. Vår ambition är att både studenter och företag lämnar mässa med nya kontakter, säger företagsansvarig André Andersson, högskoleingenjör energiteknik.

– Vi vill att SKARV ska etableras som en årligt återkommande arbetsmarknadsmässa på Luleå tekniska universitet i Skellefteå, säger projektledare Joel Olsson, högskoleingenjör maskinteknik.

Mässan SKARV hålls i Forumsalen och öppnar för studenterna klockan 11.45.

SKARV är ett ideellt initiativ som tillhör studentföreningen Campus Skellefteå.