Nywebb600.jpg
Världspremiär av nya LTU-webben

Lyckad världspremiär för LTU:s nya webb

Publicerad: 16 maj 2011

Nu är det världspremiär! Den 17 maj gick startskottet för LTU:s nya webb; en fräschare, modernare och enklare webb.
-Den nya designwebben ska kännas pigg och blir föregångaren när det gäller LTU:s varumärke, säger Pål Kastensson, marknadschef.

Från och med tisdag, 17 maj, är den nya LTU -webben tillgänglig för dig och alla andra som söker information om Luleå tekniska universitet på internet. Med andra ord för 150.000 externa besökare i månaden. Sveriges modernaste universitetswebb är därmed i gång!

Alla pusselbitar är dock inte på plats, vissa saker måste få utvecklas i takt med användandet. Avsikten med att lägga ut den nya webben 17 maj, är att ge möjlighet att arbeta fram innehåll och samtidigt se informationen i sitt sammanhang. Den engelskspråkiga webben växer fram parallellt och förväntas vara klar framemot sommaren.

- Den nya webben ska göra det lättare att hitta, innebära färre klick och ha en bra överskådlighet i menyn. Inaktuella delar har rensats bort och det finns en tydlig ansvarsstruktur för innehållet på webben, säger projektledaren Susanne Edgert.