Stipendium Rune och Märta Ströms stiftelse

Publicerad: 10 november 2020

Celina Falk student på sociologiprogrammet och Johannes Stenlund har tilldelats 15 000 kronor i stipendium för goda prestationer.

Stiftelsen delar ut två stipendier à 15 000 kr under år 2020 för att uppmuntra studenter till goda prestationer gällande studierna. Stipendiet ska användas för kommande studier.  Rune och Märta Ströms stiftelse har till ändamål att uppmuntra studenter från Norrbotten till goda prestationer gällande studierna. Stipendierna riktas till studenter som läser andra eller tredje året vid Luleå tekniska universitet.

–Tack för stipendiet, jag är jätteglad över det. Jag  vill också rikta ett tack till Luleå tekniska universitet för att det är en plats där även 35-åriga småbarnsmammor får växa och utvecklas. Det betyder mycket. Tack! sade Celina Falk.