publishingpriset2019
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Universitetet kan vinna Publishingpriset

Publicerad: 29 augusti 2019

Luleå tekniska universitet har chans att ta hem Publishingpriset 2019. Dels för årets utbildningskatalog, dels som beställare av filmen ”Vatten på Mars”, som är producerad av Yours kommunikationsbyrå.

Utbildningskatalogen, som produceras internt av medarbetare på universitetets avdelning kommunikation och varumärke, är nominerad i just kategorin utbildningskataloger, medan filmen ”Vatten på Mars” kan ta hem kategorin informationsfilmer yrke. Filmen (som finns att se nedan) är framtagen av kommunikationsbyrån Yours på uppdrag av Luleå tekniska universitet.

Publishingpriset har delats ut sedan 1990 och är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker.

Vinnarna offentliggörs på en prisutdelning på Berns i Stockholm den 5 november.