Skog, joggare, springer, orientering, höst

Universitetsorienteringen startar!

Publicerad: 28 augusti 2020

På måndag 31 augusti startar höstens universitetsorientering för anställda och studenter. Externa deltagare är också välkomna!

Orienteringen är en universitetsgemensam verksamhet som pågått sedan 1981. Vi räknar poäng per institution och företag, ett perfekt tillfälle att utmana varandra! Alla deltagare, oavsett bana och placering, ökar poängsumman för institutionen/företaget. Universitetsorienteringen ingår i LTU friskvård.

Organisationen för universitetsorienteringen hälsar er alla välkomna till årets evenemang!

Erik Olsson

Erik Olsson, Universitetslektor

Organisation: Experimentell mekanik, Strömningslära och experimentell mekanik, Institutionen för teknikvetenskap och matematik
Lena Turesson