Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

LTU Business öppnar kontor i Lycksele

Publicerad: 11 mars 2019

Behovet av strategitjänster växer i Västerbottens näringsliv. Den bedömningen gör affärsutvecklingsbolaget LTU Business AB som denna vecka ytterligare förstärker sin närvaro i regionen med ett nytt kontor i Lycksele.

Tisdagen den 12 mars öppnar Lycksele-kontoret, där affärsutvecklaren Annika Svensson, med 25 års erfarenhet från IT- och telekombranschen, kommer att vara baserad. Etableringen innebär att LTU Business AB, som redan har kontor i Skellefteå, flyttar fram positionerna i Västerbotten ytterligare.

- Det här är en viktig satsning för oss eftersom vi tror på Västerbotten och vill göra det vi kan för att bidra till en positiv regional tillväxt. Vår erfarenhet säger oss att för att kunna vara företagen till hjälp så behöver man vara fysiskt närvarande, och vi ser fram emot att träffa de lokala företagen och höra vad deras behov är, säger Sofia Gullholm på LTU Business AB och områdeschef för Västerbotten.

LTU Business AB är ett affärsutvecklingsbolag som tillhandahåller specialistkompetens inom innovationsledning, strategi- och verksamhetsutveckling samt projektledning. Genom sitt unika uppdrag av Luleå tekniska universitet faciliterar man även samverkan mellan akademi, studenter och näringsliv med syfte att stärka norra Sveriges konkurrenskraft.

Presskontakt:

Sofia Gullholm
sofia.gullholm@ltubusiness.se
070-244 00 05

Beatrice Lind
Beatrice.lind@ltubusiness.se
0705110061

 

 

Taggar