LTU Business Tour till Kiruna

11 okt. 2017, 07:30 - 08:30
Kiruna, Scandic Ferrum

Business Tour 2017 kommer till Kiruna för att möta företagare som vill öka sin konkurrenskraft. Delta på ett event där du kan samtala med affärsutvecklare från LTU Business AB och förstå hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Det finns unika möjligheter som LTU Business AB och Luleå tekniska universitet erbjuder regionens företag.  Du kan få hjälp att identifiera nya marknader, att hitta finansiering och att utveckla och kartlägga marknadspotential för nya produkter och tjänster.

Som företag kan du också få hjälp av studenter, industridoktorander och forskare som ökar din konkurrenskraft genom samarbeten i kurser och forskningsprojekt. På Luleå tekniska universitet kan du träffa framtida anställda, få tillgång till forskare med spetskompetens som är relevant för din bransch och nyttja labb- och testmiljöer.

Omfattningen av ditt samarbete kan vara allt i från ett halvdagsseminarium eller ett case i en studentkurs till ett strategiskt partnerskap uppemot 20 år och längre, där LTU Business och universitetet följer din resa och ni utvecklas tillsammans.

Vi fungerar som din guide under samarbetet och involverar rätt experter baserat på ditt företags behov. Vi kommer att berätta mer om möjligheterna och visa på många lyckade samarbeten.

Vid frågor kontakta:

Mattias Gustafsson