08:00 19 okt
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

LTU Business Tour till Övertorneå

19 okt. 2017, 08:00 - 10:00
Övertorneå
Publicerad: 5 juli 2017

Business Tour 2017 kommer till Övertorneå för att möta företagare som vill öka sin konkurrenskraft. Delta på ett event där du kan samtala med affärsutvecklare från LTU Business AB och förstå hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Det finns unika möjligheter som LTU Business AB och Luleå tekniska universitet erbjuder regionens företag.  Du kan få hjälp att identifiera nya marknader, att hitta finansiering och att utveckla och kartlägga marknadspotential för nya produkter och tjänster.

Som företag kan du också få hjälp av studenter, industridoktorander och forskare som ökar din konkurrenskraft genom samarbeten i kurser och forskningsprojekt. På Luleå tekniska universitet kan du träffa framtida anställda, få tillgång till forskare med spetskompetens som är relevant för din bransch och nyttja labb- och testmiljöer.

Omfattningen av ditt samarbete kan vara allt i från ett halvdagsseminarium eller ett case i en studentkurs till ett strategiskt partnerskap uppemot 20 år och längre, där LTU Business och universitetet följer din resa och ni utvecklas tillsammans.

Vi fungerar som din guide under samarbetet och involverar rätt experter baserat på ditt företags behov. Vi kommer att berätta mer om möjligheterna och visa på många lyckade samarbeten.

Vill du träffa oss? Kontakta:

Lars-Åke Isaksson

Lars-Åke Isaksson,

Telefon: 070-3601936
Organisation: LTU Business AB, Extern

Taggar