13:00 14 apr

14 apr. 2016, 13:00 - 16:00
Älvsbyn, Näringslivskontoret
Publicerad: 1 april 2016

Innovativa företag gör bättre affärer. Förstå hur du kan utveckla din organisation tillsammans med Luleå tekniska universitet.

Luleå tekniska universitet har i dag blivit en viktig partner för både små och stora företag i länet som vill utvecklas och öka sina intäkter. Under de senaste fyra åren har över 200 av regionens småföretag inlett samarbete med universitetet - LTU Business vill hjälpa ditt företag att bli ett av dem.

Den 14 april kommer affärsutvecklingsbolaget LTU Business AB till Älvsbyns kommun för att träffa företagare och hjälpa dem att starta samarbeten med Luleå tekniska universitet.

Kom på drop-in eller boka möte med oss mellan 13:00 – 16:00 för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att öka sin konkurrenskraft.

För att boka ett möte kontakta:

Pär Jonsson, näringslivschef för Älvsbyns kommun
e-post: par.jonsson@alvsbyn.se