09:00 27 okt

27 okt. 2016, 09:00 - 16:00
Jokkmokk
Publicerad: 29 september 2016

Innovativa företag gör bättre affärer. Förstå hur du kan utveckla din organisation tillsammans med Luleå tekniska universitet.

Luleå tekniska universitet har i dag blivit en viktig partner för både små och stora företag i länet som vill utvecklas och öka sina intäkter. Under de senaste fyra åren har över 200 av regionens småföretag inlett samarbete med universitetet - LTU Business vill hjälpa ditt företag att bli ett av dem.

Den 27 oktober kommer affärsutvecklingsbolaget LTU Business till Jokkmokks kommun för att berätta hur Luleå tekniska universitet jobbar för att hjälpa regionens företag att utvecklas. Det är enkelt att starta ett samarbete.

Träffa oss enskilt via Drop-in eller boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag att öka sin konkurrenskraft.

För att boka ett möte kontakta:

Lisa Ek

Lisa Ek,