LTU_business_top

Vi rekryterar konsulter

På LTU Business arbetar människor som vill bidra till att fler inser glädjen med att ständigt utveckla och stärka sitt företag, att höja sin kompetens och att förbli innovativa företagare. Nu söker vi fler konsulter till vår verksamhet.

Det senaste året har resulterat i 13 startups. Vi initierade 49 samarbeten mellan företag och universitet. Vi hjälpte 16 företag att hitta till nya marknader och partners utomlands. LTU Business AB är norra Sveriges största affärsutvecklingsbolag. Vi får regionen att växa. www.ltubusiness.se Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Placering

Luleå, Skellefteå

Antal tjänster

2

Arbetsbeskrivning

Som konsult kommer du att arbeta med uppdrag från främst Luleå tekniska universitet (LTU) men även Europeiska kommissionen samt våra affärspartners och företagskunder från hela Europa.

Uppdraget innebär att handgripligen hjälpa LTUs anställda och forskare att kommersialisera sina idéer och resultat. Du kommer bl a att genomföra marknadsanalyser, leda affärsmodellering och andra innovationsrådgivande insatser.

Tjänsterna innebär resor inom Norr- och Västerbotten men har också till viss del internationell karaktär där resor till våra europeiska affärspartners och kunder kan förekomma. Här är en god vana av att affärsmässigt kommunicera på engelska en merit. 

Vem är du?

Du har en akademisk examen, gärna med teknisk inriktning eller annan adekvat som t ex marknadsföring. Du har verkat inom affärs- och produktutveckling. Det är meriterande med erfarenhet från eget företagande. 

Kontaktperson

Vi samarbetar med Experis, Manpower Group i dessa rekryteringsprocesser. Ansök på experis.se. (JobbID 1116817) . För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070 – 853 44 32. Urvalsprocessen sker löpande så vänligen ansök snarast dock senast den 28 maj.