Vi söker Affärsutvecklare / Managementkonsult

Publicerad: 26 november 2019

Har du en känsla för företag och deras tillväxt? Nu stärker vi vårt team med flera nya medarbetare och söker dig som vill växa med oss och göra skillnad för våra kunder i regionen, nationellt och internationellt.

 Placering: Luleå alt Skellefteå
Sista ansökningsdatum: 20 januari 2019

Vår tjänsteportfölj har sin tyngdpunkt i marknadsanalyser, strategier och utvecklingsfrågor i samverkan mellan företag och Luleå tekniska universitet. Internationellt har vi vuxit kraftigt de senaste åren med uppdrag i ett flertal europeiska samverkansprojekt.

Vad erbjuder vi: I vårt team får du chans att jobba med människor, idéer och organisationer såväl regionalt som internationellt tillsammans med medarbetare som har en stark passion att hjälpa våra kunder och regionen som helhet att utvecklas. Du kommer att få möjlighet att arbeta med en bred flora av uppdrag, ofta med företag i samverkan med Luleå tekniska universitet, ibland med kommuner och ibland med forskningsinstitut i Sverige eller någonstans i Europa.

Ena dagen hjälper du ett företag rörande ett samarbete med Luleå tekniska universitet, nästa dag arbetar du med en strategi för hur en produkt eller tjänst kan nå en internationell marknad eller med rådgivning hur ett bolag kan söka EU-finansiering för att utveckla sin produkt eller tjänst.

Vad söker vi: Vi söker dig som gillar att bygga förtroende och skapa relationer. Vi tror att du lyssnar nyfiket för att kunna samla information och genomföra en relevant analys. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknad eller teknik i botten och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Kanske har du drivit eget eller jobbat som konsult och har ett väletablerat nätverk eller så har du varit anställd inom verksamhetsutveckling, marknadsföring eller tjänste- och produktutveckling.

Vi hoppas att du som söker delar vårt intresse av att utveckla hållbara företag och vill bidra till ett team med en bred mix av utbildningsbakgrunder och yrkeserfarenheter - ett team som vi gärna fortsätter att bredda.

ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Luleå alt Skellefteå