LTU_Business_Lat66_2018
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Vill du forma Norrbottens framtid?

Få kunskapen, nätverken och en mentor som gör dig redo för att växa och utvecklas. Vi vill stärka Norrbottens ledare och söker dig som brinner för att utveckla regionen.

Är du en av våra nya framtidsledare?

Vi söker ledare som vill utvecklas, vågar ta nya grepp och prova metoder som bidrar till att organisationer växer och att regionen utvecklas. Vi erbjuder en plattform som ger dig möjlighet att påverka din egen roll, öka din organisations konkurrenskraft och utveckla regionen. Föreläsningar och workshops huvudsakligen i form av internat med övernattning, ca 12 dagar fördelat över ett år. Ta vara på ett unikt tillfälle och inspireras av likasinnade samt mentorer med erfarenhet.

- Det var ett väldigt bra år. Mest betydelsefullt för både mig själv och vårt företag var min mentor som öppnade dörrar till nya kontakter, ny kunskap och nya verktyg som har blivit otroligt viktiga. - Johanna Grimståhl, VD Meramedia

Det här får du

  • Mentor
    Individuellt matchad från toppskiktet av ledare inom näringsliv, kreativa näringar eller offentlig sektor för att utveckla dig i ditt ledarskap. 
  • Föreläsningar, workshops och studiebesök
    Exempelvis inom ämnen som innovationsledning, förändringsledning, ledarskap, nätverkande och win-win relationer. 
  • Nätverket Latitude 66 Mentorship
    Alla ledare, mentorer och föreläsare som deltar i programmet är noga utvalda för att de brinner för att vara med och utveckla Norrbotten. Nätverket är en möjlighet för nya samarbeten, affärer och kunskapsutbyte. 

För vem? 

Modiga ledare som brinner för Norrbotten och arbetar i ett företag eller offentlig eller ideell verksamhet i regionen. 

63 ledare sedan start
Sedan starten 2013 har ledare deltagit från LKAB, ABB, Agio, Swedish Lapland Visitors Board, Trafikverket, Sparbanken Nord, BnearIT, Region Norrbotten, Naturskyddsföreningen, Luleå Energi, Nolia.
Vi har deltagit i Latitude 66 Mentorship

- Latitude 66 Mentorship var helt perfekt för mig. Jag försöker alltid leva och leda efter mottot att hela tiden skapa action. Vi måste testa för att veta vad som funkar. Hos oss gör vi saker, och vi gör om när det inte blir bra. Jag tror det är ett bra motto för alla ledare och chefer, och varför inte för hela Norrbotten som region. -Johanna Grimståhl, VD Meramedia