Lisa Ek Niklas Grönberg
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

LTU Business Growth Academy

Skaffa verktygen för att växa. Missa inte chansen att gå LTU Business Growth Academy i Luleå, Kalix och Skellefteå i höst.

I dag är en VD:s roll mångfacetterad och kräver ett stort ansvar – ofta blir det strategiarbete lidande på grund av det operativa arbetet. Det gör det svårt att få ett tydligt grepp om vad som säkrar den långsiktiga tillväxten och skapar lönsamhet. Stress gör att beslut baseras på magkänsla istället för på analys. Med LTU Business Growth Academy får du verktyg som förändrar situationen. 

”Growth Academy var perfekt - inte för för djupgående utan precis så mycket som man behöver för att kunna fördjupa mer själv.

Det här får du

  • Metoder för att analysera ditt företag och hur dessa omsätts i strategi.
  • Modeller för kundsegmentering, prissättning och marknadsplaner.
  • Verktyg för uppföljning och styrning för att säkra att din strategi efterlevs och skapar långsiktig tillväxt.
  • Utbyta idéer och reflektera tillsammans med andra ledare i din närhet. Ta del av Lisa och Niklas mångåriga erfarenhet av att hjälpa små och stora företag att bli hållbart lönsamma.

”Bäst var metoden med att sätta en vision. Vi har gjort det flera gånger förut men nu fick jag ett enkelt och jättebra verktyg”

För vem? 

Modiga ledare i små och medelstora företag som vill få nya perspektiv, praktiska metoder och värdefulla kontakter på resan mot långsiktig tillväxt. 

Tidigare deltagare Mirror, Yours, MAF Arkitektbyrå, MRM, the Fit, Modulsystem i Kalix, Visida företagshälsovård, Ditwin 

Kursledare

Lisa Ek är managementkonsult på LTU Business och har tidigare arbetat fyra år i samma yrke på firman Differ Strategy Consulting i Stockholm med fokus på tillväxtstrategier för bland annat globala industrikoncerner, banker och e-handelsbolag samt 1,5 år som affärsanalytiker. Hon har en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi från Linköpings Universitet.

Niklas Grönberg är managementkonsult på LTU Business, tidigare på Boston Consulting Group där han senaste åren har arbetat med fokus på Strategy och Operations för globala bolag. Niklas har en civilekonomexamen från Umeå Universitet.

 

Såhär går det till