LTU_Business_project_management
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Projektledning

Projektledning har tillhört LTU Business kärnverksamhet i över 30 år och vi har lång erfarenhet av att driva en mängd framgångsrika projekt kopplad till regional utveckling.

Vi erbjuder projektledning som en tjänst till både företag och offentlig sektor inom en rad olika områden: Ex forskning, digitalisering, datacenter, gruva och mineral, innovationsstöd, entreprenörskap, besöksnäring, design och rymdindustri.

Vi har lång erfarenhet av systematisk projektledning och vi har en tydlig process för rapportering till externa finansiärer så som Tillväxtverket, Region Norrbotten, Vinnova och EIT Raw Materials.

Boka ett möte om du har behov av engagerade projektledare med spetskompetens i ditt område så vi kan diskutera målsättning och uppfyllnadsstrategi vidare!

Du får tillgång till

  • Ett av norra Sveriges största affärsnätverk
  • 30 års erfarenhet av projektledning
  • Närhet och kunskap om Luleå tekniska universitet
  • Transparens i rapportering till dig som projektägare

Så går det till

Vi ser gärna att du kontaktar oss redan i en ansökningsfas eller i ett så tidigt läge som möjligt. Desto tidigare vi kommer in desto större är chansen att vi kan göra positiv skillnad för din organisation. Vi sätter oss ner i ett förutsättningslöst möte för att diskutera era behov inklusive formulering av syfte och mål.

 

Kontakta oss för mer information

Mattias Lundborg

Mattias Lundborg,

Telefon: 070-5805750
Organisation: LTU Business AB, Extern