LTU_Business_Sommarkonsulterna

Sommarkonsulterna - Ta semester och utveckla ditt företag

Låt unga talanger utveckla ditt företag under din semester. Tillsammans med oss definierar ni en intressant utmaning för ditt företag. Låt sedan en grupp studenter arbeta med den uppgiften under nio sommarveckor - drygt 300 arbetstimmar.

Du får möjlighet att

  • Få nya perspektiv på din utmaning
  • Utveckla produkt- och tjänstekoncept
  • Skapa kontakt med unga och kreativa talanger med nya kompetenser

Så går det till

När utmaningen är satt sätter vi samman en grupp om tre blivande konsulter som matchar just er utmaning där en av dem har huvud-ansvaret för just ditt projekt.

Vi kommer att ha tre fasta träffar: En uppstart, en halvtidsavstämning och en leveranspresentation, men som vanligt gäller att ju mer du engagerar dig i gruppens arbete desto mer får tillbaka!


Att få jobba med engagerade studenter i skarpa projekt har varit väldigt givande och det ger oss ytterligare en dimension i vårt intensiva utvecklingsarbete.
- Karin Nilsdotter, Spaceport Sweden

Framförallt var det bra att få in personer som kunde se med nya ögon. När man jobbar dagligen med en och samma sak bli det lätt att bli hemmablind
- Behrouz Moradabbassi, CombiHeat Värmeprodukter

 

För mer information och frågor:

Karoline Pettersson

Karoline Pettersson,

Telefon: 070-5479628
Organisation: LTU Business AB, Extern

Sommarkonsulterna är finansierad av: LTU Business AB, EU:s regionala utvecklingsfond, Länsstyrelsen i Norrbottens län, Norrbottens Läns Landsting, Längmanska företagarfonden och Luleå tekniska universitet.

Taggar