Sommarkonsulterna

Sommarkonsulterna är sommarjobbet för dig som vill prova dina konsult-vingar. Du kommer att få möjlighet att arbeta i team med andra kompetenser för att tillsammans utveckla nya koncept och lösa verkliga problem åt företag i regionen.

Vi söker nu sex nya studenter till sommarens utmaningar, vill du ta chansen att bli en av dem skickar du din ansökan med CV, personligt brev och ev. portfolio till karoline.pettersson@ltubusiness.se senast den 28/2 2019. Hoppas vi ses!

Arbeta mot uppdragsgivare

I Sommarkonsulterna arbetar du och ditt team med verkliga case åt uppdragsgivare för att till exempel skapa och förädla affärskoncept, utveckla nya produkter, tjänster och miljöer. Du kommer att arbeta med tre av sommarens sex case där du förväntas ta taktpinnen och vara projektledare för ett och få lära dig något nytt i de andra två.  

I Sommarkonsulterna kommer du att bidra med din speciella kompetens, men du kommer också få ovärderliga erfarenheter och insikter från dina team-medlemmar och dina uppdragsgivare.

Sommaren 2019 kommer vi att jobba under perioden 10 juni - 5 juli, 22 juli - 23 augusti.

Vad får jag ut av det?

I början av sommaren får du och de andra deltagarna en anpassad starta-eget-utbildning för att komma igång med din konsultverksamhet. Under sommaren bygger du upp din portfolio med riktiga referensobjekt och när sommaren är slut sitter du på ett nytt nätverk av både uppdragsgivare och samarbetspartners. Pricken över i:et är att du också får fakturera 50.000 SEK ex. moms för sommarens arbete.

Vem kan delta?

Alla studenter vid Luleå tekniska universitet kan söka till Sommarkonsulterna. Eftersom vi letar efter bredd spelar det ingen roll vilket program du studerar eller vilken årskurs du går. Sommarkonsulternas motor är den talang, kompetens och innovativitet som studenter med olika bakgrunder bär på och delar med sig av.

Hur ansöker jag för att bli en Sommarkonsult?

Blir du peppad och känner att du kan bidra med din kompetens inom exempelvis produkt- och tjänsteutveckling, affärsutveckling, marknadsföring, arkitektur, miljöplanering, grafisk design eller något helt annat är du välkommen att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och ev. portfolio till karoline.pettersson@ltubusiness.se senast den 28/2 2019. Besked väntas senast tre veckor senare.


Sommarkonsulterna drivs av LTU Business och finansieras av LTU Business, Luleå tekniska universitet, Region Norrbotten, Längmanska företagarfonden samt Europeiska regionala utvecklingsfonden.
 

Verkar detta kul? Kolla även: