Pristagare_NOAK2016_LTU
Studenter och forskare från Luleå tekniska universitetsom mottog priser från Norrbottensakademien, NOAK. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Institutionen tog hem tre av sju priser

Publicerad: 24 november 2016

När Norrbottensakademien delade ut priser till studenter och forskare vid Luleå tekniska universitet för deras enastående insatser, tilldelades Institutionen för ekonomi, teknik och samhälle tre av sju utmärkelser.

Den högtidliga ceremonin hölls på Vetenskapens hus i Luleå.

Teknikpriset gick till Felicia Aneer och Carl Hansols, nyblivna civilingenjörer i teknisk design. Ekonomipriset fick civilekonomstudenten Lovisa Gullberg och forskarpriset kammades hem av David Rönnberg, universitetslektor i entreprenörskap och innovation.

Under kvällen delades även Pedagogikpriset, Konstnärliga priset, och det Hälsovetenskapliga priset ut till personer verksamma vid universitetet.