Konferens entreprenörskap
Under entreprenörskapskonferensen ledde Kaarin Kivimäki en workshop där deltagarna tillsammans fick måla ett 15 meter långt konstverk. Sedan fick var och en välja den del som bäst representerar dem själva som entreprenöriell person. Foto: Mats Westerberg Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Internationell konferens lockade drygt 60 forskare

Publicerad: 30 maj 2018

Drygt 60 personer från Sverige, Norge, Finland, Danmark, Lettland, Estland, England, USA, Tyskland, Polen och Italien besökte Luleå tekniska universitet i samband med att Nordic Conference on Small Business Research gick av stapeln.

Konferensen med temat entreprenörskap anordnades för tjugonde året i rad. Key note speakers var Dean Shepherd från Mendoza College of Business och Notre Dame University samt Karen Williams Middleton från Chalmers.