Konferens Malin Malmström
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Keynote speaker på stor internationell konferens

Publicerad: 18 april 2018

Malin Malmström, professor i entreprenörskap och innovation, var nyligen key note speaker vid den stora internationella konferensen Stockholm Forum of Gender Equality. Malin Malmström pratade om hur sociala normer påverkar finansiärers beslutsfattande vid finansiering av företag.

Presentationen utgjorde grunden för en efterföljande paneldebatt där företagande kvinnor, finansiärer och policyskapare från bland annat Sri Lanka, Somalia och Armenien ingick.

Konferensen anordnades av Svenska institutet och utrikesdepartementet i samarbete med SIDA och Folke Bernadotteakademin. De 700 deltagarna kom från 100 länder och bestod bland annat av ministrar, ledare inom FN, OECD och Världsbanken.

Bland talarna syntes bland annat Margot Wallström, utrikesminister; Isabella Lövin, minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat samt vice statsminister; Ann Linde, EU- och handelsminister och Annika Rembe, generaldirektör för Svenska institutet.

Malin Malmström
Billene Seyoum, Britt-Marie Torstensson, Anisha Rajapakse, Ruzanna Torozyan, Amina Arshe, Pacita Juan, Malin Malmström och Gisela Strand.

Malin Malmström, Professor, Professor i Entreprenörskap och innovation

Organisation: Entreprenörskap och innovation, Industriell Ekonomi, Institutionen för ekonomi, teknik och samhälle