Välbesökt docentevent kommer tillbaka i vår

Publicerad: 18 december 2018

På ett lunchevent i slutet av november berättade tre docenter vid Luleå tekniska universitet om sitt forskningsområde. Det handlade om design bortom sociala normer, om varför projekt lyckas och hur du bygger ditt personliga varumärke.

Åsa Wikberg-Nilsson, biträdande professor i industriell design pratade om design bortom sociala normer och föreläsningen handlade om designtänkande som motor för nytänkande produkter, tjänster, miljöer och städer. Fredrik Backlund, biträdande professor i kvalitetsteknik, berättade om varför vissa projekt lyckas, medan andra misslyckas. Tim Foster, biträdande professor i industriell marknadsföring, berättade hur kursen Branding You startades. Den handlar om hur du bygger ditt varumärke i en allt mer konkurrensutsatt värld.

Docenteventet arrangerades av Institutionen för ekonomi, teknik och samhälle och du kan ta del av kommande föreläsningar den 15 februari 2019 och 10 maj 2019.