Om oss

Utrustningen används av forskare och studenter inom bland annat teknikutveckling, marknadsföring och beteendevetenskap men möjliggör också nya tvärvetenskapliga möten med andra lärosäten och företag. Ta kontakt med oss om du vill veta mer om DEPICT LAB eller kostnadsberäkningar när du gör forskningsansökningar.

DEPICT LAB ligger organisatoriskt som ett labb under institutionen ETS och finns i A-huset i A3550.

DEPICT-labbet är finansierat av Kempestiftelserna och labbfonden vid Luleå tekniska universitet med 2,6 miljoner kronor.

Styrgrupp

Peter Törlind

Törlind, Peter - Universitetslektor

Organisation: Produktinnovation, Människa och teknik, Institutionen för ekonomi, teknik och samhälle