Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

EIC nominerad till SveaPriset 2011

Publicerad: 15 november 2011

Fyra projekt/verksamheter har nominerats till SveaPriset. Dessa fyra kommer att utvärderas av forskare vid eHälsoinstitutet vid Linnéuniversitetet, samt vara med vid en hearing på Socialdepartementet. Därefter kommer en jury att fälla avgörandet.

De nominerade är:

• Dokumentationsstöd för strukturerad dokumentation, Universitetssjukhuset Örebro,
  • MyHealth@Age, EIC tillsammans med Bodens kommun
  • IT-stöd i behandlingsvården, Coach & Care Support
  • Internetpsykiatri.se, Karolinska Universitetssjukhuset

SveaPriset delas ut till det projekt eller den verksamhet inom vård och omsorg som varit mest framgångsrikt i att förnya och förbättra svensk vård och omsorg med hjälp av IT.

Utmärkelsen delas ut under Kvalitetsmässan invigningsgala på GöteborgsOperan den 15 november och vinnaren får 100 000 kronor plus äran och mycket uppmärksamhet. Prisutdelare är socialminister Göran Hägglund.