Hoppa till innehållet

Pedagogik på trekvarten

Pedagogik på trekvarten är öppna inspirationsseminarier med syfte att initiera och ge näring åt diskussioner om utbildning och lärande inom högre utbildning. Seminarierna vänder sig till alla intresserade av pedagogik och utbildningsfrågor vid LTU.

Inspirationsseminarier hösten 2021

Samtliga av vårens inspirationsseminarier sker helt online via e-mötestjänsten Zoom. Seminarieserien är ett samarbete mellan Luleå tekniska universitet, Jönköpings tekniska högskola och Högskolan i Halmstad. Se respektive inspirationsseminarium nedan för mer information och aktuell länk. Ingen föranmälan krävs. Välkommen!

För att delta behöver du en dator, headset (gärna med USB-anslutning), en webbkamera och Zoomklienten installerad på din dator. Läs följande instruktioner innan du deltar.

Så här installerar du Zoomklienten.

Testa din utrustning innan seminariet.

Önskemål om programinnehåll?

Dina och dina kollegors önskemål om innehåll är mycket viktiga för att programmet ska bli både intressant och givande. Därför tar vi löpande emot förslag på både ämnen och personer som du gärna skulle vilja se på programmet. Kanske har du en kollega som i sin lärargärning arbetar på ett nydanande sätt, och som du gärna ser att vi lyfter fram som inspiration för andra? Varmt välkommen med din idé till daniel.jakobsson@ltu.se. Märk ditt mejl med ”Pedagogik på trekvarten” i ämnesraden.