12:15 12 feb

12 feb. 2020, 12:15 - 20:45
Piteå, Studio Acusticum
Publicerad: 4 februari 2020

Under några dagar i februari fylls Acusticum av musik i alla former och genrer. Välkommen på en fullspäckad festival där studenter och personal från Luleå tekniska universitet bjuder på upplevelser av högsta musikaliska kvalitet.

Program onsdag 12 februari

12.30 - 13.00 DUÅ Music

”DUÅ Music” är en duo bestående av Alice Hartvig och Fredrik Söderlund som levererar både lugn och fartfylld musik med hög igenkänningsfaktor och nostalgi. Med en variationsrik repertoar innehållande nya versioner av kända covers blandat med egenskrivet utlovas det något för de flesta smaker.

Plats: Orkestersalen, Studio Acusticum

18.30 (konsertinfo) 19.00 - 20.40 (konsert, inkl. paus) Norrbottens KammarOrkester

Midvinterfestivalen, tillsammans med Norrbottensmusiken och Pitebygdens Musikförbund presenterar en sagolik konsert i två delar. En musikalisk resa som kulminerar i Ravels Pianokonsert i G. Öppningsord av Björn Sprängare.

Solist: Mårten Landström
Dirigent: Paul Mägi