12:00 13 feb

13 feb. 2020, 12:00 - 21:00
Piteå, Musikhögskolan och Studio Acusticum
Publicerad: 4 februari 2020

Under några dagar i februari fylls Acusticum av musik i alla former och genrer. Välkommen på en fullspäckad festival där studenter och personal från Luleå tekniska universitet bjuder på upplevelser av högsta musikaliska kvalitet.

Program torsdag 13 februari

Neo Academy

Lunchmusik med elever från den nystartade utbildningen Neo Academy. Med fokus på ny konstmusik och samarbetet mellan kompositörer och musiker presenterar årets studenter en unik kammarmusikupplevelse.

Plats: Aulan, Musikhögskolan

Tid: 12:00 – 12:45

Musicae Disciplinae Dominus

Äran, priset och pokalen, allt står på spel. Bevittna drabbningen mellan eliten inom musikkännedom i årets musikvetartävling.

Plats: Black Box, Studio Acusticum

Tid: 13:00 – ca 19:30

Orgelkonsert

Upplev ljudet av den mäktiga Universitetsorgeln då studenter vid Musikhögskolans kyrkomusiklinje framför en manual- och pedalintensiv konsert med blandad repertoar