08:45 8 jun

8 jun. 2017, 08:45 - 11:30
Luleå, A3024
Publicerad: 5 juni 2017

Mitt i 110-års celebrationerna går ett masterseminarium i utbildningsvetenskap av stapeln i A-husets A3024, Campus Luleå. Vi inbjuder alla intresserade inom och utom universitetet att närvara och intra-agera vid våra masterexaminerandes uppsatspresentationer.

Torsdagen 8/6, kl 0845-1130, presenteras följande examensarbeten:

"Elevens egenvärde och dess relevans i lärande sammanhang: En kvalitativ studie om betydelsefulla möten i skolan" (Maria Svensson)

"Varierade uppfattningar av Entreprenöriellt Lärande: En studie av hur pedagoger och skolledare i Gällivare Kommun uppfattar Entreprenöriellt Lärande" (Susanne Köhler)

"Möten mitt i - En intra-aktiv studie om barns tillblivelser i förskolans mångfaldiga kontext" (Moa Nilsson)

Efterföljande oppositionsseminarier genomförs under eftermiddagen - och dessa är förstås också öppna för intresserade deltagare.

Välkomna!

Niclas Ekberg

Ekberg, Niclas - Universitetslektor, Utbildningsledare Magister Utbildningsvetenskap

Organisation: Pedagogik, Pedagogik språk och Ämnesdidaktik, Institutionen för konst, kommunikation och lärande