Norrbottensteatern Teaterhögskolan
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Redovisning av Shakespeare på Teaterhögskolan 22-23 november

Publicerad: 27 september 2017

Välkommen att ta del av slutredovisningarna av vårt arbete med Shakespeares texter, där vi i år tittat lite närmre på hans mörkare sidor…

Efter sex veckors studier av monologer och scener ur Shakespeares verk är det nu dags att möta er, vår publik. Det blir en kväll av fragment och koncentrat, av regn och av åska, av det svindlande och det jordnära, det höstdagsljusa och det vintermörka och av bevingade fraser och av dolda skatter – och så blir det lite kärlek också.

Onsdag 22 och torsdag 23 november kl 19.00 på Teaterhögskolans scen, sista hamnmagasinet, Norra Strandgatan.

Föreställningen är ca 1 timme och 30 minuter.

Fri entré men obligatorisk platsbokning

Medverkande: Teaterhögskolans årskurs 2 – William Beijer, Annika Rimbleus, Amanda Gordon, Lucas Grimstedt, Johannes Lönnå, Isak Nordström, Anna Nääv, Kenny Olsson, Vilgot Paulsen och Agnes-Felicia Rase.

Instudering: Teaterhögskolans lärare – Johan Forslund, Anita Heikkilä Einarsson och Susanne Jaresand.